Werken bij

“Met meer dan twintig jaar ervaring staat HappyCustomers bekend als een vertrouwde ICT-partner. Onze oprichters, zelf ooit gedetacheerde werkplek- en systeembeheerders, kennen de wereld van IT-detachering van binnenuit. Deze unieke inzichten vormen de basis van onze aanpak, waarbij we begrijpen dat mensen – onze specialisten – cruciaal zijn voor het succesvol functioneren van computersystemen en bedrijfsprocessen. 

Wij geloven sterk in de kracht van detachering om je kennis en ervaringen te verbreden. Het biedt je de unieke kans om bij diverse opdrachtgevers aan de slag te gaan, waarbij je jouw expertise effectief inzet en continu ontwikkelt. Ontdek hoe een carrière bij TEAM HappyCustomers de volgende succesvolle stap kan zijn in jouw professionele reis.

Kernwaarden
Bij HappyCustomers zijn medewerkers, klanten, en relaties onze topprioriteit. Wij leven voor het vinden van oplossingen en het bevorderen van samenwerking, waarmee we onze klanten snel en effectief ondersteunen.

Werkplezier haal je uit het helpen van mensen en dagelijks nieuwe ‘fans’ maken. Door net dat beetje extra te doen, creëer je bijzondere momenten die zowel voor jou als anderen vreugde en energie brengen. Het zijn deze momenten, hoe klein ook, die een wereld van verschil maken.”

Wat breng je mee?
Jouw passie voor ICT en uitstekende communicatievaardigheden zetten de toon. Als jij je herkent in ons ‘HappyCustomers gevoel’ en onze kernwaarden, dan zit je hier goed.
   ● Eerdere ervaring (inclusief stages) in support- of (werkplek)beheerfuncties
   ● Een afgeronde ICT-opleiding op minimaal MBO niveau 3.
   ● Een klantgerichte instelling en de drive om je ICT-kennis voortdurend te verdiepen.

Jouw carrière bij HappyCustomers

Bij ons komt je passie voor ICT volledig tot zijn recht. Je werkt in diverse organisaties en IT-omgevingen, waardoor je een rijke mix aan ervaringen opdoet. Onze uitdagingen stimuleren snelle groei en persoonlijke ontwikkeling.

We investeren in jou met trainingen en fungeren als jouw persoonlijke sparringpartner, zodat we samen jouw carrièrepad vormgeven. Ontdek wat het beste bij jou past en hoe je jouw dromen kunt verwezenlijken.


Onze arbeidsvoorwaarden

   ● Een vast contract vanaf dag één.
   ● Een breed scala aan trainingsmogelijkheden en certificeringen.
   ● Een flexibel mobiliteitsbudget, inclusief de optie voor een leaseauto of een vergoeding voor eigen vervoer of OV.
   ● Regelmatig uitjes met het team, soms inclusief partner of gezin, om onze successen te vieren.

Voel jij je aangesproken door onze kernwaarden en zoek je een uitdaging als support medewerker of werkplekbeheerder in de Randstad? Dan ontmoeten we je graag! Stuur een bericht naar pascal@happycustomers.nl . Een CV is niet direct nodig; we leren je liever eerst persoonlijk kennen.

Namens TEAM HappyCustomers, hopelijk tot snel!

× Neem direct contact op!