Werken bij

Al ruim twintig jaar is HappyCustomers een betrouwbare ICT partner.
De huidige eigenaren zijn zelf gedetacheerd geweest als werkplek en systeembeheerders bij verschillende opdrachtgevers en begrijpen detachering van IT specialisten daardoor als geen ander.

Wij zijn overtuigd dat (onze) mensen de belangrijkste factor zijn om computersystemen en bedrijfsprocessen goed te laten functioneren. Detachering geeft je de kans om bij meerdere opdrachtgevers aan de slag te gaan om zo je kennis snel te verbreden en te gebruiken.

Maak kennis met ons bedrijf en kijk of een baan bij “TEAM HappyCustomers” de volgende stap kan zijn in jouw carrière.

Kernwaarden
Medewerkers, klanten en relaties staan bij HappyCustomers op nummer 1. Door te denken in oplossingen en samen te werken help je de klant snel weer op weg.
Plezier in je werk krijg je door mensen te helpen en elke dag een ‘fan’ te maken. Iets speciaals doen voor iemand in je omgeving waar je beide energie en geluk uithaalt. Het zijn de kleine dingen die een groot verschil maken.

Wat neem je mee?
Passie voor ICT en goede communicatieve vaardigheden vinden wij het belangrijkste. En uiteraard kun je je vinden in onze kernwaarden, het zogenaamde ‘HappyCustomers gevoel’.
   ● Ervaring (stage) als support medewerker of (werkplek)beheerder
   ● Afgeronde ICT opleiding MBO niveau 3 of hoger
   ● Een klantgerichte houding
   ● De ambitie om jouw ICT-kennis nog verder te ontwikkelen

Wat betekent werken bij HappyCustomers?

Als IT-specialist bij HappyCustomers krijg je de kans om jouw passie voor ICT tot uiting te brengen binnen verschillende organisaties en belangrijker, in verschillende IT-omgevingen. Zo doe je snel gevarieerde ervaring op en leer je uiteenlopende mensen, bedrijfsculturen en werkwijzen kennen. Je werk is uitdagend en je kan snel doorgroeien.

Naast dat wij investeren in jou met diverse trainingen zijn we ook een echte sparringpartner. Wij kunnen jou als geen ander adviseren over jouw carrière. Wat past bij jou, waar kom jij tot je recht en hoe realiseer je jouw ambities?


Onze arbeidsvoorwaarden

   ● Direct een contract voor onbepaalde tijd
   ● Mogelijkheid tot het volgen van trainingen en het behalen van certificaten
   ● Flexibel mobiliteitsbudget: een leaseauto of volledige reiskostenvergoeding met eigen vervoer of OV
   ● Regelmatig personeelsuitjes, ook met partner of gezin

Herken jij jezelf in onze kernwaarden en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als support medewerker of werkplekbeheerder? Dan lijkt het ons leuk om kennis te maken! Onze opdrachtgevers bevinden zich in de gehele randstad. Dus of je nou in de regio Rotterdam, Amsterdam, Utrecht of ergens daar tussenin woont, je bent van harte welkom!

Stuur een mail naar pascal@happycustomers.nl. Je hoeft niet meteen je CV mee te sturen, wij maken liever kennis met jou als persoon. Namens TEAM HappyCustomers tot snel!

× Neem direct contact op!