Detachering

Is detacheren hetzelfde als uitzenden?

Detacheren wordt de laatste jaren vaak gezien als uitzenden via een uitzendbureau maar dat is het bij HappyCustomers zeker niet. Alle medewerkers hebben bij ons een contract voor onbepaalde tijd en zijn dus gewoon in vaste dienst.

Detachering is voor velen een “reis” waarbij je een aantal jaren ervaring op doet bij verschillende opdrachtgevers. Hierdoor zie je de overeenkomsten maar zeker ook de verschillen. Daarnaast kom je in aanraking met meerdere werkzaamheden en sectoren zoals overheid, zorg, voeding of media. Deze ervaring is bijzonder nuttig als je later in je carrière keuzes wilt maken.

Opdrachten bij klanten duren gemiddeld zo’n 3 t/m 12 maanden. Wanneer de opdrachtgever enthousiast is en de detacheerkracht uitgedaagd blijft dan is soms de inzet enkele jaren. Om “flexibel” te worden ingezet is een leaseauto, met mogelijk bijkomende voordelen, of OV kaart een noodzakelijk instrument. 

In de detachering is studie een belangrijk onderwerp. De opdrachtgevers verwachten enthousiaste kandidaten met een up to date brede en/of diepe technische kennis. Bij HappyCustomers is altijd ruimte om te groeien. Dit gaat natuurlijk niet vanzelf want om serieuze stappen te maken moet je investeren met je eigen tijd. Voor ons HappyCarrièrePlan zorgen wij dat de juiste middelen ter beschikking staan. Bij veel werkgevers is dit niet altijd mogelijk. Als detacheerkracht is het belangrijk om altijd scherp te zijn. 

Klanten verwachten van ingehuurde medewerkers een stapje extra. Onze “HappyHabits” vertalen dit op een leuke manier. Eigenlijk gaat het om normale normen en waarden waarbij iedereen optimaal kan functioneren en zich prettig voelt.
Lijkt de detachering jou ook leuk en wil je meer weten of solliciteren? Neem dan direct contact met ons op!

×

Powered by WhatsApp Chat

× Neem direct contact op!